Vi er SHK

Stjørdal Håndball Klubb (SHK) samarbeider med klubbene i dalføret og er klubben som gir tilbud på jenter fra og med 15 år og senior for både satsing og bredde i alle årsklasser.

Nytt av året er at vi har startet med gutte- og herrehåndball, der vi har et G15-lag, et seniorlag som skal spille i 3. divisjon og et seniorlag som skal spille i 4. divisjon.

Vi jobber med utvikling av den enkelte spiller og lagene, enten det er satsingslag eller breddelag.

Klubben stiller med godt kvalifiserte trenere for alle gruppene. Trenerne arbeider i team under ledelse av vår hovedtrener Bjørn Blomquist som med sin høye kompetanse og erfaring fra høyeste nivå innen håndball er en viktig "motor" i klubben. Vår satsing gjør at vi kan prestere både med satsingslag og breddelag. Vi hevder oss meget godt i lokale serier og matcher lag fra andre deler av landet.

Seniorlagene har som mål at vi i skal rykke opp en divisjon og etablere oss der før vi tar videre steg. Denne sesongen stiller vi med mange lag i ulike serier på jentesiden og to seniorlag på damer senior, i 3. og 5. divisjon. I tillegg kommer at vi er med i den landsomfattende Lerøyserien for 18-års lag der vi er et av de 16 beste lagene i landet som skal spile serie over fem helger.

Ønsker du å spille for en klubb som tar vare på sine spillere og også har ambisjoner om å bli blant de beste?

Ta kontakt eller kom innom på en av våre treninger.