Vi er SHK

Stjørdal Håndball Klubb (SHK) samarbeider tett med klubbene i dalføret og er klubben som gir tilbud på jenter og senior for både satsing og bredde i alle årsklasser.
SHK er klubben for alle J16-, J 18- og seniorspillere i dalføret. Vi jobber med utvikling av den enkelte spiller og lagene, enten det er satsingslag eller breddelag.

Klubben stiller med godt kvalifiserte trenere for alle gruppene. Trenerne arbeider i team under ledelse av vår hovedtrener Bjørn Blomquist som med sin høye kompetanse og erfaring fra høyeste nivå innen håndball er en viktig "motor" i klubben. Vår satsing gjør at vi kan prestere både med satsingslag og breddelag. Vi hevder oss meget godt i lokale serier og matcher lag fra andre deler av landet.

Seniorlaget har som mål at vi i løpet av få år skal etablere oss i 1.divisjon. Denne sesongen stiller vi med et J15-lag, to J16-lag, et J18-lag og to seniorlag i henholdsvis 3. og 5. divisjon. I tillegg kommer at vi er med i den landsomfattende Lerøyserien for 18-års lag der vi er et av de 16 beste lagene i landet som skal spile serie over fem helger.

Ønsker du å spille for en klubb som tar vare på sine spillere og også har ambisjoner om å bli blant de beste?

Ta kontakt eller kom innom på en av våre treninger.