3. div Charlottenlund - SHK 28-21

3. div Charlottenlund - SHK 28-21

Publisert av Lars Dokmo den 31.01.17.
Vi visste før kampen at CSK skulle stille med sine to beste bakspillere fra 2 div-laget sitt. Det vistes tydelig i kampens innledning at spillere på toppen i div 2 utgjør en forskjell i 3 div. SHK tok allikevel ledelsen med 3-0, 4-1, og 6-4. Dette berodde for en stor del på at keeper Sofie Breda Ruud reddet 7 av de første 9 skuddene, de fleste når de kom alene med keeper. CSK var med sine 2 forsterkninger en klasse bedre enn SHK i store deler av første omgang.

SHKs spillere klarte ikke å ta seg frem til gode sjanser i oppstilt spill og det ble alt for mye spill sideveis. CSKs midtforsvar med de 2 fra 2 div holdt et litt for høyt nivå for SHK denne kvelden. For svakt og tamt angrepsspill tvang frem dårlige skudd og vanskelige løsninger. CSK kontret inn 6 helkontra i første omgang, noe som satte preg på hele kampen.

En stor forskjell og kanskje den største er at SHK kun scorer 1 mål på rush. Det fantes masse muligheter, men ballen ble ikke spilt eller alt for sent.

CSK satte høyeste fart med sitt beste mannskap i andre omgang og drepte kampen første 10 min. SHK kunne helt enkelt ikke matche 2 gode 2 div-spillere som var muren bakover og scoret til sammen 14 mål i kampen. Da CSK satte in sitt ordinære 3 div-lag var det SHK som hadde kommandoen. Det er tydelig stor forskjell på 2 div og 3 div. Målet er at SHK skal ta seg opp en divisjon, men da må flere spillere spille på det nivået som kreves.

SHK prøvde flere forskjellige forsvar for å forstyrre CSK og det var på et tidspunkt en liten, liten mulighet å komma ned til minus 4 hvilket vill gitt SHK fordel ved ev. samme poeng, men det viste seg at den muligheten var for liten.

Det fantes lysglimt på flere steder i SHK. Siri Berbu er på vei tilbake og scoret 4 på 8 fra distanse. Anna Gardarsdottir var på hugget i første omgang med 4 scoringer og bra forsvarsspill mann mot mann. Inga Uppstrøm Berg kom innpå i forsvaret i andra omgang og var heltent, presis på den måten hun skal være.

Maja Bakken fikk litt rom i andra omgang og scoret 3 på 5. Hanna Ronglan hadde flere gode ting i andre omgang og var sikker fra 7 meter. Karen Waade kriget fortjenstefullt i forsvar og blokket flere skudd! Emma Olsen hadde som vanlig tett påpasning og måtte dra det tyngste lasset i forsvar.

Alt i alt en kamp der CSKs valg å bruke sine to beste 2 div-spillere uten tvil er avgjørende. Det er helt lovlig i henhold til reglene så ikke noe å si på det. Hvis CSK stiller med forsterket lag mot de andre topplagene er det helt greit. Hvis ikke kan moralen i dette diskuteres.

Sofie Breda Ruud 8/25, Marin Sønstebø 7/17, Karen Waade 0/1, Martina Strand 0/1, Emma Olsen 1/7, Anna Gardarsdottir 5/7, Inga Berg 1/2, Frida Hell 1/2, Hanna Ronglan 5/6, Kristin Dokmo 1/3, Maria Rekkebo 0/1, Maja Bakken 3/6, Siri Berbu 4/8.