3. div Ranheim - Stjørdal HK 21-32 (11-17)

3. div Ranheim - Stjørdal HK 21-32 (11-17)

Publisert av Lars Dokmo den 17.01.17.
Fremfor alt var SHK meget effektive i avslutningene og hadde ikke mer enn 2 tekniske feil i første omgang og 4 i andre. 6 totalt er bevis på fokusering og timing i spillet. Ranheim vekslet mellom 5-1, 3-2-1 og 6-0 i forsvar, men SHK hadde en nøkkel til hver lås. Det som kunne vært bedre i første omgang var forsvarets posisjon som ved flere anledninger ble for lavt. SHK stod for mange flotte angrep med attack og viderespill som Ranheim hadde problem å henge med på.

I andre omgang startet Emma Olsen sammen med Inga Uppstrøm Berg i midtforsvaret og det ble vanskeligere for Ranheim å skyte i midten. Planen var å holde tett de første 15 minuttene i andre omgang for å kunne rykke på slutten. SHK fikk bra betalt med en gang og løp fra Ranheim som begynte å bli litt sutrete samtidig som SHK stod sammen som ett lag - ett sterkt lag. Sofie Breda Ruud hadde en ok første omgang, men fikk ikke riktig tak i starten av andre omgang. Marin Sønstebø var klar til å hoppe inn, men da begynte Sofie å redde. Hun tok 8 av de 12 siste skuddene.

Søndagens seier var en sterk laginnsats med en dominant Emma Eidem Olsen. Anna Helena Gardarsdottir er meget skarp i første omgang. Maria Rekkebo fikk bra treff i andre med 4 mål på 6 skudd. Frida Hell hadde en litt sløv første omgang, men kom godt i gang i andre. Siri Berbu som har vært borte "hur länge som helst" bidro også på et meget positivt sett. Martina Prestmo Strand spilte masse og mye var bra. Inga Uppstrøm Berg avslutter kampen i angrep med 2 fine scoringer etter sterke prestasjoner.
Emma Olsen var helt enkelt banens beste med 12 mål og mange fine innspill til strek Anna Helena Gardarsdottir.

Sofie 17/38, Marin 0/1 (7m), Kristin 0/1, Martina 3/4, Inga 2/2, Siri 3/4, Maria 4/6, Maja 0/1, Anna 5/6, Frida 3/4, Emma O 12/16