3. div SHK - Malvik HK93 47-15 (25-10)

3. div SHK - Malvik HK93 47-15 (25-10)

Publisert av Lars Dokmo den 23.01.17.

I dag ble det debut for keeper Ida Flakne og playmaker Hanna Ronglan. Det gav mersmak og begge leverte fin innsats. Ida står på klart over 40 % og Hanna scorer 4 mål og en hel haug med assist.

Det føles harmonisk og Emma Eidem Olsen har virkelig begynne å finne det rette. SHK stilte i dag med comebackende Siri Berbu og hjemme-debuterende Karen Waade. 2 spillere som definitivt kommer til å høyne nivået på laget fremover sammen med de andre. 8 mål til sammen på 9 skudd!

Martina Prestmo Strand begynner å se mer trygg ut i spillet og bidrar godt i alle spillets faser. Det var usikkert med Inga Uppstrøm Berg og skuldra, men hun fikk "Good to go" av fysio Trine Hansen Blomquist innen kampen. Litt rustent i starten, men etter det stabilt forsvar.

Malvik prøvde seg litt i starten, men de fikk aldri en sjanse. Tett forsvar, sikker keeper og lynraske omstillinger. Maria Rekkebo og Kristin Dokmo scorer 13 mål på 13 forsøk sammen. Malvik prøvde seg med 5-1 (3-2-1), men det var ikke noe mot et fokusert hjemmelag.

Emma Valstad har i det siste spilt mest forsvar men i dag ble det kun angrep minus ett par ganger da vi ikke rakk å skifte. 8 mål på 8 skudd! Den siste oppstillinga med Frida Hell, Karen og Siri fungerte godt den også. Malvik var pga vår energi, innsats og glede ikke i nærheten. Malvik ligger sist på tabellen, men har plaget noen av de bedre lagene de siste kampene. De var ikke gode i kveld og det var vår fortjeneste.

Kveldens kamp inneholdt det meste i angrep og det føltes som tilskuerne hadde det hyggelig på tribunen og følte med lagets energi og glede.

Kampen:
Marin (0 min), Sofie (0 min), Ida 16/31, Emma O 8/8, Frida 2/2, Hanna 4/8, Martina 3/3, Hedda 1/3, Maria 9/9 (BB), Inga (def), Kristin 4/4, Karen 3/4, Siri 5/5, Emma V 8/8.