3. div SHK-Charlottenlund 26-21 (10-14)

3. div SHK-Charlottenlund 26-21 (10-14)

Publisert av Lars Dokmo den 17.10.16.

Et meget samstemt CSK ga oss problemer med å skape sjanser. Vår løsning var kontrafase, mend et krever krefter. Dette ble enda tøffere da Mathilde Vangen ble skadet og vi sto igjen med tre backer. Da var det bra å ha en meget god Marin Sønstebø i mål som holdt oss inne i kampen. Vi skapte etter hvert mange sjanser, men skuddene kom alt for lavt på en keeper som var raskt nede. I pausen var alle enige om at vi endelig var i den kampen vi hadde sett frem til. Da skulle vi vise lyst og fightervilje i andre omgang, vise oss fem for publikum og CSK og la resultatet være sekundært. Med mere bevegelse i angrep og kontringer skulle vi plafe CSK.
Vi startet andre omgang med samme problemer i etablert angrep, men hva gjorde vel det når forsvaret satt og kontringsmulighetene ble flere og flere. Kampens store, lille spiller, Maria Rekkebo putta på 9 mål i kampen, fantastiske prestasjoner som fikk publikum til å juble. Spillerne på banen vokste og gleden ved å kjempe for hverandre var påtagelig. Når det gjelder er SHK best. CSK satte frimerke på Emma Olsen og Mia Bakken. Da stod Kristin Dokmo frem, gjorde sitt første gjennombrudd på lenge og satte inn et meget viktig mål. Det er når det gjelder som mest man skal våge. Kristin Dokmo viset klasse og scoret på 6 av 7 og Marin Sønstebø holdt oss inne i kampen i første omgang. Emma Olsen var 100 % på straffe. Mia Bakken spilte best når det gjaldt som mest. Maria Rekkebos seks scoringer i andre omgang var eminente og definitivt et viktig grunnlag for seier.
Marin Sønstebø 12/31, Sofie Breda Ruud 3/5, Emma Olsen 5/6(3), Maja Bakken 0/2, Kristin Dokmo 6/7, Maria Rekkebo 9/12 (Banens beste), Martina Strand 0/3, Anna Gardarsdottir 2//4, Aslaug Hofstad, Eirin Berg (forsvar), Mathilde K Vangen, Inga Berg